Old 10-18-2019, 02:21 AM   #1
Nicce70
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 3
Default Turn ON repeat (not toggle)

Hi

is there anyone who knows how to turn ON the repeat, not just toggle it.

I wanted to do a custum action like this:

1. Time selection: Set time selection to items
2. then turn ON the repeat, not toggle repeat.

But I just find the toggling of the repeat in the action list,
and the only help I found on internet is to use some SWS, and thats
to complicated for me.
Nicce70 is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2019, 03:09 AM   #2
uncleswede
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 824
Default

I think the only way you can do this with a conditional SWS cycle action...

see attached screenshot
Attached Images
File Type: jpg 2019-10-18 11_08_07-Cycle Actions.jpg (49.6 KB, 25 views)

Last edited by uncleswede; 10-18-2019 at 03:25 AM.
uncleswede is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2019, 07:30 AM   #3
Nicce70
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 3
Default

I did it with SWS after all, it was not that complicated.

Thanks for your reply and picture.

:-)
Nicce70 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.