Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-05-2018, 11:50 AM   #1
2000isover
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
Default Schoeps Double M/S Plugin & Reaper - Crash, Error

I´ve installed the Schoeps Double M/S Plugin and it works great, until it puts out noise and crashes Reaper eventually.
It seems to be connected with Repeat, after it plays back the time selection th e first time like it should, when looping it puts out zero sound or noise. A few seconds later Reaper crashes. VST, VST3 or AU, same.

I can´t say if it´s the same in other audio programs, because Repaer is the only one I have that can handle multi channel plugins.

OS X El Capitan, latest Reaper version 5.76/64
The Schoeps plugin is also the latest version, 2012 as seen here: http://schoeps.de/en/products/categories/dms-tool

What to do? I will send a bug report to Schoeps as well.


Update:
Schoeps support says, this version of the plugin is not supported anymore.
They are working on a new version.

Good news!

Last edited by 2000isover; 03-06-2018 at 07:41 AM.
2000isover is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.