Old 04-09-2015, 03:28 AM   #1
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Germany
Posts: 836
Default Get rid of markers in WAV file?

Hello,

a friend of mine sent me his recordings he made with Samplitude.

So I got the tracks as WAV files but there are project markers written in them.

Is there a way I can get delte them from the item? I want to make some timing adjustments with stretch markers so they will become really irritating...

Haven't found anything in the item properties or in the action list.

See picture here:
https://stash.reaper.fm/23819/Project%20marker%20Sam.png
timothys_monster is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2015, 04:45 AM   #2
Dstruct
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 12,288
Default

File -> Batch converter (with setting set to "Not include markers") ...
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2015, 06:04 AM   #3
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Germany
Posts: 836
Default

Hmm, so there's no way to hide them or anything? I want to prevent another render if possible.
timothys_monster is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2015, 06:13 AM   #4
Dstruct
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 12,288
Default

Quote:
Originally Posted by timothys_monster View Post
Hmm, so there's no way to hide them or anything?
Not possible yet I think.


Quote:
Originally Posted by timothys_monster View Post
I want to prevent another render if possible.
Yeah, but if you render to 32bit float without samplerate conversion you should be fine (no loss in quality).
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2015, 09:34 AM   #5
planetnine
Human being with feelings
 
planetnine's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Lincoln, UK
Posts: 7,585
Default

NIFOR. I thought there was some option in the Prefs to enable/disable display.



>
planetnine is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2015, 11:07 AM   #6
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Germany
Posts: 836
Default

Quote:
Originally Posted by Dstruct View Post
Yeah, but if you render to 32bit float without samplerate conversion you should be fine (no loss in quality).
OK, so I will do that.

Quote:
Originally Posted by planetnine View Post
NIFOR. I thought there was some option in the Prefs to enable/disable display.
Can't find the option under "Appearance"

BTW: What does NIFOR stand for??
timothys_monster is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2015, 11:26 AM   #7
nofish
Human being with feelings
 
nofish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: home is where the heart is
Posts: 8,959
Default

Quote:
Originally Posted by timothys_monster View Post
BTW: What does NIFOR stand for??
I wondered too when p9 was using it some time ago and also asked him.
"Not in front of Reaper", I think he invented it.

I like it (once you know it), because it saves typing time.
nofish is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2015, 03:39 PM   #8
planetnine
Human being with feelings
 
planetnine's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Lincoln, UK
Posts: 7,585
Default

NIFOR, yes, sorry. It's hard to type on tablets and phones, so I abbreviate stuff



>
planetnine is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2015, 02:46 AM   #9
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Germany
Posts: 836
Default

OK, thanks for clearing things up
timothys_monster is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.