Old 01-24-2020, 03:00 PM   #1
lexaproductions
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 445
Default Item Timebase: Project vs Track

When setting an item Timebase we either have:

1- Track/Project Timebase
2- Time
3- Beat Project Length
4- Beat
5- Beat Auto Stretch

What do we do if we want to set an item to a Track Default that's different from the Project Default???
__________________
MP 12 Core 3.46GHZ 48GB OSX10.11.6, MBP 15" 2012 OSX10.12, RME Fireface UFX, MCU,
Reaper 5, SD2, Omnisphere, Wave Altiverb, PSP, VB3, Izotope, Scuffham, Soundtoys 5, Slate All Plugins.
lexaproductions is online now   Reply With Quote
Old 01-24-2020, 03:08 PM   #2
cfillion
Human being with feelings
 
cfillion's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Québec, Canada
Posts: 3,008
Default

Right click on a track in the TCP or MCP > Track timebase.
cfillion is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2020, 04:15 PM   #3
lexaproductions
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 445
Default

Thanks. I know we're not in the reascript forum but how do we set it in lua?
__________________
MP 12 Core 3.46GHZ 48GB OSX10.11.6, MBP 15" 2012 OSX10.12, RME Fireface UFX, MCU,
Reaper 5, SD2, Omnisphere, Wave Altiverb, PSP, VB3, Izotope, Scuffham, Soundtoys 5, Slate All Plugins.
lexaproductions is online now   Reply With Quote
Old 01-25-2020, 11:29 PM   #4
cfillion
Human being with feelings
 
cfillion's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Québec, Canada
Posts: 3,008
Default

Code:
-- -1=def, 0=time, 1=allbeats, 2=beatsposonly
reaper.SetMediaTrackInfo_Value(track, 'C_BEATATTACHMODE', -1)
cfillion is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.