Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER for Video Editing/Mangling

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-23-2020, 08:01 AM   #1
SubbaseDnB
Human being with feelings
 
Join Date: May 2017
Posts: 392
Default Reaper plays video in media explorer,but not when added to arrange?

i have some mp4 files i ve recorded on my phone,i have downloaded ffmpeg,and put the files in userplugins.

when i preview the video files in media explorer,they play back fine,but when i import into arrange page,the video dont play??
SubbaseDnB is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2020, 09:21 AM   #2
BeatPsychic
Human being with feelings
 
BeatPsychic's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Near Chicago
Posts: 399
Default possible help?

Check out Kenny's video on video editing in Reaper... I think it might help with your issue around the 2 minute Mark?

https://www.youtube.com/watch?v=-n0V_KnXbRA
__________________
Music happens to be an art form that transcends language. - Herbie Hancock
BeatPsychic is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2020, 03:36 AM   #3
SubbaseDnB
Human being with feelings
 
Join Date: May 2017
Posts: 392
Default

thanks will check it out
SubbaseDnB is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.