Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-22-2020, 12:29 AM   #1
synkrotron
Human being with feelings
 
synkrotron's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Warrington, UK
Posts: 1,115
Default Graphic Bug: Pin of pinned windows acting strange

Hi Peeps,

If I open the FX Browser window, when I move the window around the pin also moves but at double the speed, if you know what I mean, so that as I move the FX window to the right the pin ends up outside the window:-



Apologies for the size of that gif. It is because I am on a HiDPI laptop and I wanted to capture the movement of that pin.

More details of my setup:-

My laptop is a Microsoft Surface Pro i5-7300U CPU @ 2.60GHz and 8GB RAM.

OS is Windows 10 Pro 1903 OS Build 18362.592

Audio interface is a Roland QUAD-CAPTURE.

Because I regularly use Native Instruments plugins I have to run REAPER in "Unaware (v5.32-v5.98x behavior)" HiDPI mode. And, too be honest, this looks fine on the tiny 12" monitor, so no complaints there, and I can see all my NI plugs at normal size with no bugs.


The Region Marker/Manager window and Performance Meter window also exhibit this behaviour.


As far as I can tell this issue isn't causing any real problems with important stuff, and I rarely pin windows anyway. It just looks a bit odd.


Another issue arose before this one but I didn't take a screenshot. Basically, a pin appeared in the middle of the computer screen.

No windows were open.

It was visible when regardless of what other views were open in REAPER, and TCP/MCP.

If I minimised REAPER, the pin remained.

All the while I could see the pin I could click it to toggle its state.

Restarting REAPER fixed it and it hasn't happened since.


cheers

andy
__________________
Bandcamp // YouTube // SoundCloud
synkrotron is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2020, 03:16 PM   #2
synkrotron
Human being with feelings
 
synkrotron's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Warrington, UK
Posts: 1,115
Default

I guess this is only happening to me then...
__________________
Bandcamp // YouTube // SoundCloud
synkrotron is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.