Old 07-21-2020, 08:59 AM   #1
redddog
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 52
Default Faders don't hold position on MCU

Hey guys. I think this is an easy one. I have MCU and 2 exts and it took a bit of doing, but I finally have it set up where my midi ports on my MOTU express 128 stay recognized. It would forget upon reboot on my new Win 10 build.

The problem is that even though my ports etc all stay recognized, faders stay @ the bottom until I touch them. Then They move and the software fader will stay where I leave it but once I take my finger off, the fader drops to the bottom agan.

Any help?
redddog is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2020, 03:44 PM   #2
redddog
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 52
Default

No one ever experience this?
redddog is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2020, 10:33 PM   #3
mschnell
Human being with feelings
 
mschnell's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Krefeld, Germany
Posts: 9,521
Default

With my XTouch Compact, in MC mode I found that the faders move to a zero position, if they don't get a signal from the host for too long.

-Michael
mschnell is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.