Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-03-2021, 11:00 AM   #1
FeedTheCat
Human being with feelings
 
FeedTheCat's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 733
Default Play cursor is leaving a trail when razor edit is active

When a razor edit is active the play cursor starts leaving a trail after a certain amount of time. The amount of time seems do be dependent on horizontal zoom level (further zoomed out --> longer time).



Tested on Linux, clean install. (I renamed the resource directory).
FeedTheCat is online now   Reply With Quote
Old 08-03-2021, 01:08 PM   #2
EpicSounds
Human being with feelings
 
EpicSounds's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 6,424
Default

not happening for me on mac. I have seen lines like that before though, not recently
__________________
REAPER Video Tutorials, Tips & Tricks and more at The REAPER Blog
EpicSounds is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2021, 12:34 AM   #3
FeedTheCat
Human being with feelings
 
FeedTheCat's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 733
Default

Thx for testing EpicSounds, I'll try to replicate it on Windows later.
FeedTheCat is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.