Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-14-2019, 12:48 AM   #1
jesusthekidnapped
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
Default [5.79 onwards] 32-bit AU plugins not working on OSX 64-bit

Hi there,

I still use some 32 bit plugins since upgrading to 64-bit Reaper, and noticed recently that my 32-bit AUs stopped working - as in they don't parse audio at all. So if I put a 32-bit AU plugin on a track, the audio output of the track stops, until I bypass that plugin in the FX chain panel, and it resumes again. Also the GUI of some plugins aren't responding to any audio input (eg. freq analysers).

I tried every version of Reaper in the last 6 months and tracked down that the issue appeared in 5.79 - where one of the changes listed was "Audio Units: improve support for AU that use multiple buses but do not support channel-configuration (e.g. Addictive Drums AUi)"... perhaps this had something to do with it?

Guessing this is not a problem that will affect many people but it would be nice to still be able to use some of my old plugins when the need arises... reluctant to upgrade until I have to!

Thanks

OSX El Capitan 10.11.6
MacPro 2 x 2.8 GHz Quad-Core Intel Xeon
32 GB 667 MHz DDR2 FB-DIMM
jesusthekidnapped is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.