Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Compatibility

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-06-2019, 07:50 AM   #1
ehjhone
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Default Two Notes WoS plugin not loading after saving project

While working on the project, in order to get WoS (wall of sound) to load and function, I must first edit the "Vst plug-ins > VST plugin pathss > Delete and Add the folder for the Two-Notes WoS (C:\Program Files (x86)\Vstplugins). Then a clear cache and rescan paths will allow the plugin to load. If I save the project and close and reopen Reaper, the plugin will not load.

I have:
reinstalled the WoS .dll
I have edited the Plugins Compatibility "VST bridging/Firewall > In dedicated process per plugin.
Tried to Rescan and ClearCache and rescan of the VST plugins path (this will not work unless I re-edit the path as described above.

Reaper v5.965
Windows 10 64 bit

Updated:
It appears that changing the WoS UI status (FX > VST: Torpedo Wall OF Sound > UI button) allows the plugin to load.

Thanks,
John

Last edited by ehjhone; 02-07-2019 at 05:50 PM. Reason: Found a work around
ehjhone is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.