Old 03-25-2007, 04:26 PM   #1
smasha
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 296
Default How does Reagate work?

Just seems to work like a hi pass /lo pass filter atm.

Can't get it to gate my audio tracks.
smasha is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2007, 04:44 PM   #2
teej813
Human being with feelings
 
teej813's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Indiana
Posts: 1,717
Default

Make sure you have the Preview Filter Output option deselected. Otherwise, you're listening to what ReaGate is listening to (including hipass / lowpass).

Page 136 of the User Guide for more info.


tj
__________________
It may be the devil, or it may be the Lord, but you're gonna hafta serve somebody.
__________________
teej813 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2007, 06:30 PM   #3
smasha
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 296
Default

Sorry Teej-I got it working -silly bastardo I am lol.

Trying to mix that song project.
smasha is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.