Old 05-15-2019, 09:30 PM   #1
drichard
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 421
Default Copy MIDI item quantize is not maintained

I noticed something today that I thought was odd. Is it a bug, a setting I missed, or expected behavior? I was working on a MIDI item and quantized the notes to the grid. I then copied and pasted a second copy of it. The new clip pasted fine, but the quantize was not applied in the copy. I had to quantize it all over again.
drichard is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2019, 05:38 AM   #2
RobU
Human being with feelings
 
RobU's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: R'lyeh
Posts: 801
Default

Quote:
Originally Posted by drichard View Post
I noticed something today that I thought was odd. Is it a bug, a setting I missed, or expected behavior? I was working on a MIDI item and quantized the notes to the grid. I then copied and pasted a second copy of it. The new clip pasted fine, but the quantize was not applied in the copy. I had to quantize it all over again.
Did you 'Commit' from the Quantize dialog, or just 'OK' ?
__________________
Hard work never killed anybody, but why take a chance?
~Edgar Bergen
RobU is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2019, 01:08 PM   #3
drichard
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 421
Default

I didn't use the Quantize dialog, rather the Quantize menu item from the Edit menu. I quantized to grid settings.

Hmmm. I tried it again today, and was unable to duplicate my problem. It's possible it was a simply case of user error. It was late at night and I was into editing pretty heavily so I didn't want to spend time debugging right then. But it happened to me twice. Again, it's possible it was user error.

Quote:
Originally Posted by RobU View Post
Did you 'Commit' from the Quantize dialog, or just 'OK' ?
drichard is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.