Old 05-16-2019, 06:58 AM   #1
StefanMax
Human being with feelings
 
Join Date: May 2014
Location: Alicante, Spain
Posts: 45
Default [Solved] Multisamples in ReaSamploMatic5000 Question

After watching Kenny Gioia's video about creating a live drums set I have this question:

How does ReaSamplomatic determine which sample is for what velocity layer?

I downloaded the Judd Madden set and it works just like Kenny shows, but I need to know how it works to create my own multi sample sets.

Is it the numbering? Higher numbers meaning higher velocity layer?

Last edited by StefanMax; 05-16-2019 at 07:12 AM.
StefanMax is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2019, 07:13 AM   #2
StefanMax
Human being with feelings
 
Join Date: May 2014
Location: Alicante, Spain
Posts: 45
Default

Found it myself: Go to list vies (of the plug-in) and there are different kind of sorting options.
StefanMax is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.