Old 10-04-2019, 05:26 AM   #1
Stirner
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 16
Default Typing values possible?

Is it possible to type values, such as volume or panning? In Cubase you can double click the value and than you can type the exact value. It's useful for consistency or finetuning.
Stirner is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2019, 05:41 AM   #2
uncleswede
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 827
Default

Hi. Not exactly...

The nearest is that, if you rt-click a track volume fader (or knob, if that's what your theme has), the edit cursor jumps immediately to a track volume field. You can type in a new volume and press <Enter>.
uncleswede is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2019, 08:50 AM   #3
Stirner
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 16
Default

Yes, this works great. Thanx!
Stirner is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.