Old 12-05-2019, 08:14 AM   #481
Mishkacat
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 5
Default Update for V6?

Will you be updating the theme to use the high DPI scaling settings in the new release?

Thanks
Mishkacat is online now   Reply With Quote
Old 12-05-2019, 10:11 AM   #482
zoot_rollo
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 3
Default

will you be adjusting for this?

https://www.soundonsound.com/reviews...o0jKr0vsoEp10M
Attached Images
File Type: jpg acustica2.jpg (58.8 KB, 58 views)

Last edited by zoot_rollo; 12-05-2019 at 10:23 AM.
zoot_rollo is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2019, 02:03 PM   #483
vsthem
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 60
Default

One thing I really like about the V6 default theme is the really minimal/clean look of the volume sliders...as in no grid lines/numbers. Would love a mcp track layout like that!

Also, I'm loving the look of MIDI editor in V6 on your 3.55. I wouldn't mess with that too much!

Thanks as always for your great themes. A huge cut above the rest IMO
vsthem is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2019, 04:23 PM   #484
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 991
Default

I am sorry I know I have a donation waiting but paypal is down here that will be fix tomorrow and I will sent after thanks again !!
__________________
My Themes :I Logic V2.:I Logic V1.:I Logic NeXt.:Concerto.
Hydra.
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2019, 04:33 PM   #485
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 991
Default

For the updates ! The next one is already done always v5 for the moment
I will work to fit the new thing from v6 inside this theme ,but like you know that a long work and I will have to take some decision about things like a,b,c layout 150% 200% ect I will do my best thanks !!
__________________
My Themes :I Logic V2.:I Logic V1.:I Logic NeXt.:Concerto.
Hydra.
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2019, 09:58 PM   #486
Funkybot
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 224
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
For the updates ! The next one is already done always v5 for the moment
I will work to fit the new thing from v6 inside this theme ,but like you know that a long work and I will have to take some decision about things like a,b,c layout 150% 200% ect I will do my best thanks !!
Looking forward to trying out the next version with horizontal sliders and new toolbar. Let us know when you post the updates (thanks)! I'm not an HDPI screen, so the v6 stuff with the hi-res graphics aren't a priority here.
Funkybot is online now   Reply With Quote
Old 12-06-2019, 05:25 AM   #487
tpulse
Human being with feelings
 
tpulse's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 247
Default

Can't wait either in v6 this is still the best theme for me
__________________
PC: Win10 64pro,Pc I7-4790k 32gb ram,RME-FF400,27" & 24"led screen. Reaper,Studio one 3.5 and Flstudio & plugs,Akg k701 cans,SM58,Laney irt studio & HB 112 v30,Esp EclipseII,jackson js2 bass and some pedals.
tpulse is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2019, 04:14 PM   #488
MRH
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 1
Default

Hey buddy, great themes as always. But I guess I accidentally delete the V2 link you have sent me and I don't know where to find it. Anyway, I just made another donation for v3 and waiting for my new link. thanks.
MRH is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2019, 05:54 AM   #489
reaguillaume
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 18
Default

Super, I use it since I'm good with this theme. I have version 2.5. I just made a donation hoping to have this version soon.
reaguillaume is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2019, 07:40 AM   #490
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 991
Default

Sent !! thanks
__________________
My Themes :I Logic V2.:I Logic V1.:I Logic NeXt.:Concerto.
Hydra.
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2019, 07:43 AM   #491
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 991
Default

I working in the new updates ,for the moment I will adapt v3.60 to V6 but not 150 and no 200 % this will be done in the update 3.7 after holidays !! thanks
__________________
My Themes :I Logic V2.:I Logic V1.:I Logic NeXt.:Concerto.
Hydra.
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2019, 07:52 AM   #492
alphoc
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 63
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
I working in the new updates ,for the moment I will adapt v3.60 to V6 but not 150 and no 200 % this will be done in the update 3.7 after holidays !! thanks

Cool news. I think we've got a small problem. Mute and solo buttons in Mcp Buses have taken the color of the channel. Getting confusing when mute or solo.
alphoc is online now   Reply With Quote
Old 12-08-2019, 10:07 AM   #493
Regisfofo
Human being with feelings
 
Regisfofo's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: France
Posts: 259
Default

Hi Blankfiles, just sent you a donation...
Regisfofo is online now   Reply With Quote
Old 12-08-2019, 11:19 AM   #494
Thonex
Human being with feelings
 
Join Date: May 2018
Location: Los Angeles
Posts: 797
Default

Hi Blankfiles,

I'm finally getting to setting up your wonderful theme to my needs.

3 quick questions about the iLogic 3.5 theme:
1) Is it possible to reduce the minimum track height in a config file or something (just a couple of px at the top and bottom of each track)?

2) Is it possible to hide the PlayRate slider in the iLogic 3.5 theme? It scares the crap out of me to think that I could inadvertently grab if while grabbing the scrollbar.

3) is is possible to outline the selected track with a 1px white line?
Thanks for any insight. I'm not too afraid to hack around with config files if that's the only way to do it

Cheers,

Andrew K
__________________
Cheers,
Andrew K
v5.983+dev0922 - September 22 2019 • Mac 10.12.+ • i7 Quad 2.9GHz • 24GB

Last edited by Thonex; 12-08-2019 at 11:30 AM.
Thonex is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2019, 10:09 PM   #495
TAFKAT
Human being with feelings
 
Join Date: May 2007
Posts: 16
Default

Just sent you a donation :-)
__________________
Vin Curigliano
AAVIM Technology
DAWbench.com
TAFKAT is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2019, 10:54 AM   #496
rocketman3746
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
I am sorry I know I have a donation waiting but paypal is down here that will be fix tomorrow and I will sent after thanks again !!
Is Paypal working again? I still keep getting an error message when I try to donate. Thanks!
rocketman3746 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2019, 04:50 PM   #497
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 991
Default

I have couple of bad email address to sent the theme
''Your message has not been able to ... as the address is not found or cannot receive messages ''
3 or 4 so pls be sure to give a valid address ok
if your not received the theme give me a msg here in my box thanks
__________________
My Themes :I Logic V2.:I Logic V1.:I Logic NeXt.:Concerto.
Hydra.
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2019, 08:08 AM   #498
rocketman3746
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by plexus View Post
I have 3.55 selected and the icons along the top are missing, the row with the metronome. the metronome icon is showing but the others show a small text label for what the button does. When I select 3.5 the icons show again. How do I get the icons to show in 3,55?
Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
Yes and this is wanted on my part and you are not forgetting to import the configuration and that's why I included in the file rar a theme inscribed W/C which is without the configuration so the buttons default its included inside this version, and why I also ensign in the file "important Note" to do a back up of your configuration before importing mine, if you like the version better without the configuration use the theme W/C thank you!
I noticed the same thing. When loading the config file, it adds two new themes that are labelled as iLogic 3.50 BIG and iLogic 3.50, so now there are 4 themes:

iLogic 3.50 BIG
iLogic 3.50
iLogic 3.55 BIG WC
iLogic 3.55 WC

I understand that the WC themes are to be used without the config file, so I'll ignore those since I loaded your config file. But does this imply that if you use the config file that you only can use version 3.50, instead of 3.55? Or is it just mislabeled? I'm not familiar enough with the changes to be able to visually tell if I've got 3.55 loaded when using the iLogic 3.50 theme that comes with the config file.
Attached Images
File Type: jpg ssc.jpg (63.5 KB, 23 views)

Last edited by rocketman3746; 12-11-2019 at 08:18 AM. Reason: Added photo
rocketman3746 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2019, 10:44 AM   #499
johnnynash
Human being with feelings
 
johnnynash's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 132
Default

Great theme! Donated.
johnnynash is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2019, 12:35 PM   #500
tpulse
Human being with feelings
 
tpulse's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 247
Default

Best theme!!!
__________________
PC: Win10 64pro,Pc I7-4790k 32gb ram,RME-FF400,27" & 24"led screen. Reaper,Studio one 3.5 and Flstudio & plugs,Akg k701 cans,SM58,Laney irt studio & HB 112 v30,Esp EclipseII,jackson js2 bass and some pedals.
tpulse is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 02:38 AM   #501
mulb
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 6
Default Works with Reaper 6?

Hello,
does anybody know, if this 3.55 already works with Reaper 6.x?
Thank you!
mulb is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 04:47 AM   #502
chrisdodge
Human being with feelings
 
Join Date: May 2011
Posts: 25
Default

Quote:
Originally Posted by mulb View Post
Hello,
does anybody know, if this 3.55 already works with Reaper 6.x?
Thank you!
Yes it does, just as in reaper 5
chrisdodge is offline   Reply With Quote
Old Today, 07:12 AM   #503
tpulse
Human being with feelings
 
tpulse's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 247
Default

It would be nice to have the reaplugs, the menus dark also, but we can't get everything i'm trying to do this by myself..it seem that the easiest way is to enable high contrast mode and the hard way to install patches and other themes...
__________________
PC: Win10 64pro,Pc I7-4790k 32gb ram,RME-FF400,27" & 24"led screen. Reaper,Studio one 3.5 and Flstudio & plugs,Akg k701 cans,SM58,Laney irt studio & HB 112 v30,Esp EclipseII,jackson js2 bass and some pedals.
tpulse is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.