Old 04-19-2019, 02:51 PM   #521
navidsyed
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
Where you sent your email adress ? and what is the theme you looking for ?? look inside your inbox here thanks
Thank you I was able to download through the shared dropbox link, appreciate it, given a complete new life to Reaper..
navidsyed is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2019, 02:54 PM   #522
_Stevie_
Human being with feelings
 
_Stevie_'s Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 2,344
Default

Happy end, awesome
__________________
My Reascripts forum thread | My Reascripts on GitHub | Stephan Römer - film composer
If you wish to donate for my scripts: please consider an organization like: animal shelter, doctors without borders, UNICEF, etc...
_Stevie_ is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2019, 02:58 PM   #523
uncleswede
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 770
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
Thanks ! but wixsite.com/home do not work to sent it via gmail
so look inside your inbox here thanks
Yep - got it, thanks
uncleswede is online now   Reply With Quote
Old 04-22-2019, 03:37 AM   #524
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 575
Default

Quote:
Originally Posted by navidsyed View Post
Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
Where you sent your email adress ? and what is the theme you looking for ?? look inside your inbox here thanks
Thank you I was able to download through the shared dropbox link, appreciate it, given a complete new life to Reaper..
He mistakenly sent it to me on the 14th.
Unfortunately, I haven't logged in for awhile.
Glad to see it got worked out.
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2019, 07:53 AM   #525
Tech513
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 3
Default Missing Icons

Anyone else having an issue with the ilogic 2.5 theme and missing icons

I got a screen shot to show you

Here is v2.0
https://drive.google.com/file/d/1OTm...ew?usp=sharing



Here is v2.5
https://drive.google.com/file/d/1rkW...ew?usp=sharing


I loaded the config files that came with, but it doesn't seem to work and I'm stumped and cant find any solution.
Tech513 is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2019, 08:08 AM   #526
Mottemania
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 79
Default

Quote:
Originally Posted by Tech513 View Post
Anyone else having an issue with the ilogic 2.5 theme and missing icons

I got a screen shot to show you

Here is v2.0
https://drive.google.com/file/d/1OTm...ew?usp=sharing



Here is v2.5
https://drive.google.com/file/d/1rkW...ew?usp=sharing


I loaded the config files that came with, but it doesn't seem to work and I'm stumped and cant find any solution.

same here
Mottemania is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2019, 04:47 PM   #527
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 864
Default

You have to import v2.5 configuration ! thanks
__________________
My Themes :I Logic V2.:I Logic V1.:I Logic NeXt.:Concerto.
Hydra.
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2019, 04:21 AM   #528
Mottemania
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 79
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
You have to import v2.5 configuration ! thanks
Yes, of course. But when I load the 2.5 config Reaper starts with the 2.0 version. I think 2.0er is activated IN the 2.5 config?!
Mottemania is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2019, 04:55 AM   #529
Tech513
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
You have to import v2.5 configuration ! thanks
Hi BlankFiles,

So I did a test on my desktop version of reaper, and had the same result. For haha's I had a windows 7 VM without reaper installed so naturally I took a snapshot, and did a fresh install of reaper x64 and fresh install of sws extension x64. I also re-download the theme i still had the email with the link. So when I load the i logic v2.5 config it loads up everything icons and all. but i noticed in the theme it shows as i logic v2.0. If I run just the reaper theme v2.5 i get in themes i logic v2.5 but with missing icons. I also have the same issues with i logic next 1.5.5

Maybe I'll miss understanding something and doing this wrong? I loves your theme's as they helped me jump into reaper a bit more easily. or is it perhaps because I'm still running in evaluation mode. I plan to buy reaper but right now I'm just using it to test things and figure out a work flow.
Tech513 is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2019, 04:38 PM   #530
Tech513
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Mottemania View Post
Yes, of course. But when I load the 2.5 config Reaper starts with the 2.0 version. I think 2.0er is activated IN the 2.5 config?!
Well Mottemania, at least I'm not alone on my issue. I thought it was just me. Part of me wonders if when you load the config it is v2.5 and its just the name in reaper that shows as v2.0. or if there is something wrong with the config.
Tech513 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.