Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2019, 03:22 PM   #1
Nostrap
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 87
Default Subprojects break with "Do not automatically render subprojects" setting

I thought maybe this was a bug with my config, but I tried it on a fresh install and got the same result. Windows 10, Reaper 5.979 dev.

Steps to repro:
-Set "Project tabs: Do not automatically render subprojects (require manual render)" to on
-Select tracks with items in them
-Track: Move tracks to subproject
-File: Save project and render RPP-PROX


At that point, I get an error that I can't overwrite the file. Also, I should point out that if you use "Track: Move tracks to subproject" on empty tracks, it sets both the start/end times in the subproject to 0 and never actually adds the subproject file to your master project.
Nostrap is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2019, 05:01 AM   #2
nofish
Human being with feelings
 
nofish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: home is where the heart is
Posts: 8,918
Default

Yes, also reported e.g. here:
https://forum.cockos.com/showthread.php?t=215501
nofish is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.