View Single Post
Old 05-29-2019, 08:28 AM   #2979
CraigGE
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 10
Default

Thanks for the replies...

Regarding the incorrectly placed widgets in my original file, I've moved them to the correct location now - thanks.

For the testing I've been doing, I've used these super-basic files:

.mst file

Code:
Widget LayerB_Rotary1
	Fader7Bit ba 0b 7f
	FB_Fader7Bit ba 0b 7f 0.5
WidgetEnd

Widget LayerB_Rotary2
	Fader7Bit ba 0c 7f
	FB_Fader7Bit ba 0c 7f 0.5
WidgetEnd
.zon file

Code:
Zone Home
	IncludedZones
		Channel|1-2
	IncludedZonesEnd
ZoneEnd

Zone Channel|1-2
	TrackNavigator
	LayerB_Rotary| TrackPan 0
ZoneEnd
Also, to demonstrate the oddity I noted before, here' a short video (quickly thrown together, so ignore any quality issues :-) ) - https://youtu.be/pmkLMBZjVFI

One last thing that is niggling me at the moment - you'll notice for the TrackPan entry in the .zon file, I still have the 0 appended - this I believe was actually used when TrackPan is used in combination with the cycling of the RotaryPush to switch mode between pan and panwidth?? anyway, if I remove the 0, Reaper crashes/shutsdown on startup.

the TrackVolume entry works with or without the 0 appended.

Not sure if the 0 is actually a problem, but thought I'd mention it.

Thanks for your help with all of this, CSI has already solved my major issues using the X-Touch Mini controller with Reaper, getting this pan situation sorted is just the icing on the cake really.
CraigGE is offline   Reply With Quote