Go Back   Cockos Incorporated Forums > Projects > Deprecated REAPER issue tracker > Open Bug

fxparam_bg.png Issue Tools
issueid=365 06-27-2009 01:47 AM
Human being with feelings
fxparam_bg.png

The tcp_fxparm_bg.png image does not work since late beta (maybe rc) versions, mcp_fxparm_bg is used also for the trackpanel.
Even though the tcp_fxparm_bg has issues with the pinklines it still should be used by Reaper rather than replaced by the mcp one.

Say I want to have a background for my fx parameters on the mixer but not in the tracks, this is now impossible since they use the same imageresource.
Issue Details
Issue Type Open Bug
Project Deprecated REAPER issue tracker
Category GUI and graphics
Status Confirmed
Priority 5 - Medium
Affected Version 3.04
Fixed Version (none)
Users able to reproduce bug 5
Users unable to reproduce bug 0
Assigned Users (none)
Tags (none)

07-02-2009 02:37 AM
Mortal
 
Confirmed. There's another similar issue with FX param vs theming. I don't enter a dedicated bug report but I think it deserves a look (all themes impacted, including the default one): http://forum.cockos.com/showthread.php?t=37289
Reply
07-03-2009 08:44 AM
Pixel Pusher
 
Confirmed .
Reply
10-15-2009 01:08 PM
Human being with feelings
 
It is currently not possible to have a separate tcp fxparam bg from the mcp fxparam bg . This is making it verry tricky to have a decent tcp fxparam section.



Even the option not to show the background in the tcp would be helpful.
Reply
Reply

Issue Tools
Subscribe to this issue

All times are GMT -7. The time now is 01:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.